Sky Group and Olaf the Snowman

IT’S SKI TIME!

След усилено учене и сериозна подготовка за тестове и контролни за успешното завършване на първия учебен срок, учениците на St. George International School & Preschool са готови да се пренесат в планината и да се отдадат на нови приключения!

Програмата на Бялото училище съчетава развитието на физическа култура, учене и усъвършенстване в карането на ски с допълнителни занимания по български и английски език, природни науки, математика. Учениците формират знания и умения в специфични зимни условия, развиват умения за организация, учат се да бъдат съпричастни и търпеливи едни към други, затвърждават приятелства и заедно споделят незабравими преживявания.

Снежнобелите емоции на децата от детската градина и учениците от ПГ и I клас ще се пренесат на писта „Офелиите“ (с категория „синя писта“) във Витоша. Пистата е една от най-добрите за начално обучение на всички възрасти. Ще ползваме услугите на ски и сноуборд училище „Mачирски спорт”, което провежда квалифицирано обучение по ски, спазвайки утвърдената от ‘’Сдружение Българско ски училище ‘’методика на обучение и всички правила за безопасност в планината.

Ски ваканцията на учениците от II до VIII клас ще се проведе в ски зона Мечи чал, Чепеларе, където се намират най-дългите ски писти в България. Всеки ден след провеждане на ски обученията, учениците ще се отдадат на допълнителни занимания – плуване, образователни игри, проектно обучение.

Бялото училище на децата от детската градина, учениците от Подготвителна Група и I клас и учениците от II до VIII клас ще се проведат в периода:

Детска градина: 13 – 17 февруари и 6 – 10 март 2017 год.

Подготвителна група и I клас: 6 – 10 февруари 2017 год.

II до VIII клас: – 7 – 11 февруари 2017 год.

error: Content is protected !!