20150320_103402

Дари доброта!

 

За десета поредна година St. George International School & Preschool пресъздаде магията на Коледния дух с помощта на своите ученици, техните родители, учители и приятели, организирайки традиционния си благотворителен Коледен базар и концерт!

Заедно повярвахме и споделихме усмивки, доброта и милосърдие, докато се забавлявахме и творихме чудеса.

Ученици, родители и учители бяха подготвили различни ръчно изработени коледни сувенири, както и безброй лакомства за каузата на училището „От деца за деца“,  която тази година освен в подкрепа на хора и деца със специални потребности, е насочена и в помощ на кампанията на Prison Fellowship International – „Ангелска елха“ и 4-годишната Гери, която се бори за живота си!

Отново повярвахме, че чудесата се случват и заедно събрахме над 6 500 лева!

За празничното настроение на всеки от нас се погрижиха талантливите деца и ученици на St. George International School & Preschool с приказен Коледен концерт!

Своето коледно послание отправи и хора на преподавателите на St George International School & Preschool с няколко запомнящи се изпълнения!

Благодарим на всички ученици, преподаватели, родители и гости за това, че ни подкрепиха и допринесоха за приноса в осъществяването на тази благородна дългогодишна традиция!

error: Content is protected !!