ЗАКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА 2017-2018 ГОДИНА

“Измина още една учебна година,изпълнена с много емоции и успехи, през които преминахме заедно!
Горди сме с всички постижения и участия на нашите ученици, както в национални, така и в международни състезания и конкурси. Благодарим за всеотдайността, любовта и грижата на всеки един учител от екипа ни!”. С тези думи г-жа Кремена Пенева откри празничния ден, като специален подарък от нея към всеки един ученик бе книга за славната история на Средновековна България с послание да помним корените си и делата на великите българи да ни вдъхновяват за велики постижения и победи.

Специално за тържествения ден бе донесен макет на Царевец и всички имаха възможността да видят уникалното шоу “Звук и светлина”, което пресъздава историята на второто българско царство.

В така приповдигнатата атмосфера ученици, учители и близки отпразнуваха успешното завършване на 01 юни, международният празник на детето, като заедно се включиха в редица работилници, специално подготвени от ученици и учители. За доброто настроение и апетит, родители и приятели организираха щандове на националните кухни и дадоха възможност на гостите да опитат от примамливи ястия и напитки.

В продължение на каузата ни от традиционния ни Коледен благотворителен базар и концерт 2017, на щанда на училищната библиотека бяха дарени над 150 различни заглавия на книги и енциклопедии.

Скъпи ученици, пожелаваме ви приказно и вълнуващо лято и с нетърпение чакаме отново да удари първият училищен звънец!

Разгледайте снимки тук.

error: Content is protected !!