ЛЕТЕН ГРАДСКИ ЛАГЕР "ST. GEORGE" 2020

ST. GEORGE SUMMER CAMP е предназначен за деца от 6 до 12 години. Подготвили сме за малките лагерници интересна програма, с включено изучаване на английски език и забавна математика, по един час дневно за всеки от двата предмета. Предизвикани от последните няколко месеца на физическа изолация поради разпространението на COVID-19 по целия свят, темата на лагера ни това лято ще бъде „НОВИЯТ СВЯТ“. Макар и виртуално, ще се върнем в миналото, ще обсъдим настоящето и ще градим бъдещето. Ще покажем на децата колко неизбежна е промяната и как човечеството се учи да бъде в крак с нея. Ще майсторим различни изобретения, ще правим експерименти по темите на всяка седмица от лагера, ще спортуваме и ще се забавляваме в прекрасната база на St. George International School & Preschool.

Период на провеждане на ST. GEORGE SUMMER CAMP 2020:

Начало: 22 юни 2020

Край: 21 август 2020

Седмични занимания от понеделник до петък, от 8:30 до 17:00 часа за период от 9 седмици.

Вашето дете ще има възможността да участва едновременно в академични дейности с цел развитие на умения и познания по английски език, както и в забавни образователни и спортни дейности, изобразително и приложно изкуство, езикови умения за разказване, информационни технологии и филмово изкуство.

Минималният срок за посещение на лагера е една календарна седмица.

Условия за посещение на ST. GEORGE SUMMER CAMP 2020:

* Основен пакет за една седмица – 195 лв. с ДДС, като цената включва:

- Здравословно и разнообразно меню – закуска, междинна закуска, обяд, следобедна закуска, приготвени в кухнята на St. George International School & Preschool и съобразени изцяло с нуждите на детското хранене

- Медицински персонал

- Англоговорящи педагози и аниматори с опит при работа с деца

- Занимания на английски език по поставените теми за седмицата

- Всеки ден игри на открито в спортната база на St. George International School & Preschool

- Веднъж седмично посещение на различни културно-забележителни обекти и събития в София

*Предоставяме възможност, срещу допълнително заплащане, да изберете допълнителни занимания за Вашето дете, които да бъдат комбинирани с програмата на лагера:

- Плуване

- Функционални тренировки „Детето чудо“

- Тенис на корт

- Готварски клуб

- Уроци по пиано

Информация за записване:

В

Tags: international schools bulgaria,preschool english,private schools in sofia bulgaria,english schools in bulgaria,english private school,internetional school,international school bulgaria,sofia international school,seo,bulgaria international school

error: Content is protected !!