ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПОСЕЩЕНИЕ

В St. George International School & Preschool вярваме, че обучението е динамичен процес, в който основополагаща роля има припокриването на ценности и визия за развитие между родители, ученици и училище. Затова взимането на решение за избор на образователна институция е важно да бъде резултат на информиран избор. При желание за среща на място в училище, родители и кандидат-ученици имат възможност да направят обиколка на училището/детската градина, да се потопят в атмосферата и да обсъдят вълнуващите ги въпроси с Мениджър Прием и комуникации.

Срещи се организират само след предварително попълнено Заявление за организиране на посещение (линк към форма за Visit request, която трябва да разработиш).

След получаване на заявката, чрез електронна поща родителите получават линк към Онлайн календар, където могат да запишат ден и час за посещение. На една среща могат да присъстват до 3 семейства с предварителна резервация.

Планиран график на посещенията за учебната 2017/2018 г.:

Понеделник, 09:30 – 11:30 – за Детска градина

Вторник, 09:30 – 11:30 – за Подготвителна група – IV клас

Сряда, 14:00 – 16:00 – за Подготвителна група – IV клас

Четвъртък, 14:00 – 16:00 – за V – IX клас

*При желание за кандидатстване в друг клас е необходимо допълнително да се свържете с Мениджър Прием и комуникации по имейл.

..................................