Училищна униформа

Униформата в St. George International School & Preschool е задължителен елемент от ежедневието на всеки ученик. Тя е белег за принадлежност и престиж.

Дизайнът на униформите е дело на Виргиния Здравкова, трикратен носител на най-високото отличие на Българската академия за мода – „Златна игла“, наградата „Моден Меркурий“ за уникален принос в развитието на българската мода и специална награда на програмата “Произведено в България”.

В партньорство със St. George International School & Preschool Виргиния Здравкова представя колекцията „St George School STYLE by Virginia Zdravkova“, вдъхновена от идеята, че е важно младите хора да се насърчават към оформяне на правилни навици на обличане, със спретнат и привлекателен външен вид, както и че добрият вкус към облеклото е необходима част от тяхното възпитание.

Колекцията включва официална, ежедневна и спортна униформа за момичета и момчета от предучилищна възраст до XII клас. Използвани са меки и качествени естествени тъкани, които са лесни за поддържане и са съобразени с ежедневието на децата в училище. Платът за полите на момичетата е с дизайн, създаден специално за нашите ученици и произведен от „Миролио България“ ЕООД, водеща компания в производството на висококачествен текстил в световен мащаб.

error: Content is protected !!