ПОКАНА ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР И КОНЦЕРТ

Скъпи приятели,

Неусетно изтече и тази календарна година. С наближаването на нейния край, идват и празничните дни, през които всички заедно - ученици, родители и учители, ще споделим емоциите и топлината на най-светлите Коледни празници.

Заповядайте на нашия традиционен Благотворителен Коледен базар и концерт, който тази година ще се проведе на 16.12.2017 г. /събота/ от 11.00 до 15.00 ч.

Поканете и свои близки и роднини, които да се присъединят към празненството и да дадат своя принос към тазгодишните ни каузи. А те са:

  • Закупуване на лекарства от първа необходимост за хора с увреждания към Център за социална интеграция и рехабилитация, гр. София;
  • Oсигуряване на средства за летен рехабилитационен лагер за деца сирачета с тежки физически увреждания от Център за настаняване от семеен тип, гр. Велико Търново.
  • На сцената ще се качат нашите талантливите деца и ученици, за да ни заредят настроение.

    Учители и ученици са подготвили специални работилници и ще покажат колко много са научили. Ще върнат всички гости отново в ученическите им години, за да си припомнят или пък да научат нещо ново от света на науките, езиците, изкуствата, математиката, технологиите, музиката, спорта и др.

    Очакваме Ви, за да споделим заедно прекрасните Коледни емоции!

    error: Content is protected !!