ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН

15.09.2017

След лято, изпълнено с щастие и спомени, ЧСУ „Свети Георги“ отново посрещна своите ученици!

По стара българска традиция St. George International School&Preschool посрещна своите ученици, родители и гости с питка, мед и сол. С българския химн и издигане на националното знаме започна този специален ден. Безброй усмивки предизка изпълнението на учениците ни от подготвителен клас, които очароваха всички с изпълнението си.

От името на родителите г-н Марев ни пожела да вървим уверено по пътя на знанието. За вълнението да спечелиш детските сърца и да бъдеш техен верен спътник ни разказа мис Кристина Кръстева, която произнесе реч от името на учителите на St. George. Наш специален гост в този ден бе г-н Делян Добрев, министър на енергетиката, чиито приветствени думи приехме с благодарност и уважение.

От сцената пожелахме успех на нашите първокласници, които изричат еднакво уверено своите стихчета на български и английски език, а накрая ги наградихме за положените усилия с морковчета - талисмани за успех!

Нашият директор, г-н Джъстин Никълъс, отправи своите пожелания за успешен старт на учебната година и разказа за успехите през лятото. Гордост предизвикаха успехите на нашия отбор на World Scholar’s Cup, който донесе призове от международното състезание още при първото си участие.

С молитва за благоденствие и пожелание „да върви по вода“ г-жа Кремена Пенева плисна менче вода пред нашите ученици и учители, които поеха своя път към знанието и успехите.

А ние пожелаваме още една незабравима година с попътен вятър на всички приятели на St. George!

Разгледайте снимки тук.

error: Content is protected !!