КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН
БАЗАР И КОНЦЕРТ

16.12.2017

Скъпи приятели,

Благодарим Ви, че за поредна година бяхте заедно с нас на традиционния ни Коледен Благотворителен Базар и Концерт 2017 и направихме още една крачка към един по-добър свят. Свят, в който всички ние се обединяваме в името на доброто и взаимността.

Щастливи сме да споделим с Вас отново тези мигове, запечатани в снимки. Защото какво по-хубаво има от очи, пълни с искрен блясък и детски лица, огряни от неподправено щастие и радост.

По традиция за доброто ни настроение се погрижиха деца и ученици от училище и детска градина „Свети Георги“ с весел концерт, а родители и деца преизпълниха щандовете с вкусни лакомства и коледни чудесийки. Във въздуха се носеше аромат на захарен памук, пуканки, джинджифилени сладки и апетитно ирландско кафе!

Тази година, обаче бяхме приготвили още една възможност за добротворчество, в което рамо до рамо да застанат деца и родители. Коледните ни работилници, специално подготвени от нашите всеотдайни учители, върнаха всички гости отново в ученическите им години, за да им припомнят или пък да

покажат нещо ново от света на науките, езиците, изкуствата, математиката, технологиите, музиката, спорта и др.

А за всеки наш малък гост любимият ни дядо Коледа и неговата свита бяха приготвили специално изработен подарък!

Специален гост на тазгодишния ни Коледен Благотворителен Базар и Концерт бе Председателят на Парламента на Република България, г-жа Цвета Караянчева, която също се включи в работилниците и се наслади на изпълненията на нашите деца и ученици. Г-жа Караянчева ни трогна с емоционалната си реч и със специалната селекция от книги, която дари за училищната библиотека.

И равносметката в края на деня бе повече от впечатляваща, превръщайки Коледният ни Благотворителен Базар и Концерт 2017 в най-успешния в цялата история на училището!

Над 700 посетители и над 360 участници в работилниците заедно допринесоха за каузите ни, събирайки над 12 000 лева!

Благодарим Ви, приятели!

Благодарим, че ни подкрепяте и сте до нас!

Благодарим, че заедно творим чудеса и даваме безценен пример на нашите деца!

Желаем Ви светли празници, изпълнени с много любов, топлина и уют!

Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

Разгледайте снимки тук.

error: Content is protected !!