WORLD SCHOLAR'S CUP 2018 В СОФИЯ

09.01.2018

Дебати, креативно писане и история на дипломацията.

Това е покана за Вашите ученици да участват в “The World Scholar’s Cup”.

“Тhe World Scholar’s Cup” , или “Купата на Световния Учен”, е международно състезание, чиято мисия е да даде възможност за участие на всеки ученик и да създаде връзки межди различните сфери на образованието. Това е турнир за млади изследователи, между 11 и 18 години, и тази година ще се проведе на 27 и 28 януари 2018г. в „St. George International School”, София.

Една глобална тема и много гледни точки, засягащи различни аспекти от науката и изкуството! Турнирът се провежда изцяло на английски език, но тъй като нашата мисия е да предоставим възможност за участие на всеки ученик, сте добре дошли независимо от вашето ниво на знания. Миналата година, ученици от 50 различни държави се включиха в турнира, и тази година бихме се радвали да поканим и вас. Учениците които се справят добре ще се класират за глобалните ни рундуве в Куала Лумпур, Мелбърн, и Барселона. Те ще имат възможносста да изберът на кой от трите желаят да участват. За да видите нашия турнир в действие, моля вижте следното видео:https://www.youtube.com/watch?v=f8KUlAZyVGU

Всяка година учениците обсъждат по една глобална тема и за 2018 година тя е “Един заплетен свят”. Участниците изследват темата заедно, като споделят какво са открили, обменят мнения и взаимно се мотивират. В процеса на съвместното изучаване и обсъждане на годишната тема, те развиват сбособности в следните области: ораторско майсторство, дебатиране, писане на есе, работа в екип и сътрудничество. Във всеки отбор участват по трима ученици, като отборите са разпределени в две възрастови групи: 11 – 14 и 15 – 18 години. Повече информация за програмата ще намерите на: www.scholarscup.org

Таксата за участие в турнира е 8 лв на ученик от училище от което ще участват повече от 10+ отбора по трима, 15 лв на ученик от училище от което ще участват между 5-10, или 25 лв на ученик от училище от което ще участват между 1-4 отбора. Таксата е за двата турнирни дни и в нея са включени два обяда и две закуски.

Формуляр за участие можете да намерите тук.

За допълнителна информация и въпроси, моля се обърнете към Изабел Хан: Isabel@scholarscup.org . Надяваме се да станете част от това вълнуващо преживяване!

error: Content is protected !!