ПРИКЛЮЧИ ОЩЕ ЕДНА УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА!

20.06.2017

За учениците ни от Подготвителен клас това бе една много важна и вълнуваща година. Те работиха упорито и намериха много нови приятели! По време на церемонията за завършване учениците от „Орион“, „Касиопея“ и „Еридан“ показаха пред своите родители, гости и ученици, че са подготвени за следващата учебна година, когато ще бъдат в Първи клас.

„Орион“, развълнувани и изпълнени с очаквания, представиха поема за Първи клас и изпяха песен за предстоящата ваканция. „Касиопея“ с вълнение пресъздадоха кратка история за преживяванията си през годината и с надежда споделиха очакванията си за следващата. А „Еридан“ ни разказаха поема за сезоните и промените, които настъпват през всеки един от тях.

Всеки един от учениците заслужено бе отличен в специална категория и получи своя сертификат за постижения от мистър Джъстин Килкълън-Никълс, директор на училището. Развълнувани от силните емоции, трите класа заедно изпълниха песен за предстоящото лято и приключенията, които ги очакват.

Скъпи деца, полежаваме ви прекрасно и незабравимо лято и успех в предизвикателството, наречено „Първи клас“ догодина!

В края на своето първокласно пътешествие нашите малки ученици от първите класове пък се отправиха на последно за тази учебна година пътуване през океана на знанието към загадъчните острови на математиката и английския език. Водени от своя смел капитан и с помощта на верните навигатори, децата преминаха през много приключения, разкриха много загадки, преодоляха сериозни препятствия, за да открият всички заедно, че "The greatest treasure is friendship".

Попътен вятър, мили първокласници! Мечтайте и помнете, че приятелството е безценен дар!

За нашите ученици от II, III и IV клас изминалата учебна година бе изпълнена с много научени уроци, с нови приятелства, с покорени предизвикателства, с много усмивки и забавления...Това се усети и в уникалните сценични изяви, с които ни зарадваха нашите ученици по време на Годишното тържество - мелодични стихове на английски език за очакваната лятна ваканция, песни, изпълнени с щастие и фойерверки, филм срещу виртуалното насилие и почти професионален танцов двубой, с който нашите четвъртокласници ни показаха колко е важно да бъдем толерантни към различията и искрени и внимателни към приятелите си.

Всички ученици получиха заслужени сертификати за своите постижения през учебната година, а най-големите в начален етап, IV клас, бяха изпратени тържествено в следващата степен на образование с благодарност за прекрасния пример, който оставиха след себе си, и с пожелание за нови покорени върхове по пътя на знанията, приятелството и отдадеността на поставените цели.

С пожелание за прекрасно лято и специална церемония St. George International School&Preschool изпрати и своите възпитаници от прогимназиален етап. На концертната сцена учениците от пети, шести, седми и осми клас отправиха своето послание чрез песен, танц, стих и пиеса.

С емоционален финал беше увенчана церемонията за завършване на учебната година. Под звуците на прекрасното изпълнение на Йоана Йовчева и Сияна Филипова от 7А клас,нашите седмокласници споделиха с гости, родители и учители своите най-ценни мигове в St. George. Преди последния училищен звънец да бие, си обещахме да творим прекрасни спомени, но и да научим много нови неща.

С пожелания за прекрасни летни мигове, Ви оставяме да се насладите на снимките от годишните тържества тук!

error: Content is protected !!